Garantie

Furstenberg B.V. heeft vertrouwen in zijn producten en biedt een uitstekende garantie voor professionele gebruikers van het product. Hieronder vind je gemakkelijk en snel wat je van ons en onze merken en ons mag verwachten.

 

Hoe werkt de garantie van Furstenberg B.V.

Wij geven je op alle bij ons aangekochte machines 1 jaar garantie. Er zijn merken die een verlengde garantietermijn tot wel 3 jaar bieden en zelfs levenslange garantie van 30 jaar.  Registreren bij de fabrikant voor de verlengde garantie is daarvoor in sommige gevallen nodig. Indien een product dat binnen de garantieperiode valt niet meer gerepareerd kan worden, kan Nederlandse Ijzerwaren B.V. besluiten een afschrijving toe te passen.

 

Voorwaarden ter beoordeling

Mocht jouw product binnen deze garantieperiode defect raken ten gevolge van materiaal- of constructiefouten, dan garandeert Furstenberg B.V. de kosteloze vervanging of reparatie van alle defecte delen of het gehele apparaat, zulks ter beoordeling van Furstenberg B.V. op voorwaarde dat: 

 

Het product niet foutief gebruikt is.

Het product alleen tekenen vertoont van normaal gebruik.

Het product niet gerepareerd is door onbevoegden.

Het aankoopbewijs wordt overlegd.

 

Mocht na onderzoek van de leverancier blijken dat het defect niet onder de garantie valt dan zijn de kosten voor de klant. 

 

Gratis retour 

Nadat wij jouw garantieaanvraag bevestigd hebben ontvang je van ons een label waarmee je het artikel gratis aan ons kunt retourneren. Uiteraard kan je het defecte artikel ook afgeven in onze magazijn aan de Amersfoortsestraat 68c 3769 AL Nederland

 

Mijn product is defect, wat nu?

Wij streven ernaar om jouw garantieafhandeling op een zo efficiënt mogelijke wijze af te handelen. Daarom vragen wij je het onderstaand formulier zo volledig mogelijk in te vullen. We nemen hierna binnen 1 werkdag contact met je op omtrent de afhandeling van jouw garantieaanvraag. 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.